Dave Harper

Instructeur

Ik ben begonnen met duiken samen met mijn vrouw na een vakantie op de Canarische Eilanden in 2005 waar wij een introductieduik hebben gemaakt.

Bij terugkomst, zijn wij gelijk gestart met onze duikopleiding. Ik heb de PADI -opleidingen gevolgd tot en met Dive Master met diverse specialisaties.

In dit tijd heb ik bij verschillende clubs en verenigingen gezeten.

In 2009 heb ik kennis met Duikvereniging Aquavit gemaakt. Dit is een laagdrempelig club met eigen clubhuis, compressor en een gezellig groep mensen. Ik voelde me meteen thuis!
In 2013 ben ik 1* Instructeur geworden en in 2015 mijn 2* Instructeursopleiding afgerond.

Duiken is mijn passie. Ik geniet van wrakduiken, opleiden van aspirant tot ervarende duikers, duikvakanties naar warme waters of gewoon een rustige duik in Vinkeveen.

Hoop je snel te zien bij onze vereniging.

Alex de Vries

Instructeur

Hallo ik wil me graag even voorstellen.

Ik ben Alex de Vries en ik ben begonnen met duiken in 2009 tijdens een vakantie in Egypte.

Omdat ik het duiken bij wilde houden, ben ik lid geworden van de duikvereniging Aquavit. Omdat ik het zo gaaf ben gaan vinden ben ik overgestapt van de PADI naar de NOB. Mijn brevet van de PADI kon ik gewoon meenemen. Ik ben verder gegaan met mijn brevetten en inmiddels een 2* instructeur bij de NOB.

De reden dat ik dit gedaan heb is, omdat ik mijn beleving ook graag met anderen wil delen en ik het heel leuk vind om les te geven. Hoe leuk is het om de mensen die ook graag zouden willen duiken dit te leren. Omdat alles uit vrijwilligers bestaat is het ook voor iedereen betaalbaar en zit er minder druk achter dan bij een duikschool. Heb je interesse gekregen in duiken dan hoop ik je gauw te ontmoeten bij ons op de duikvereniging

Richard van der Kroon

Instructeur

Hallo, Ik ben Richard van der Kroon en ben lid geworden in 1983 lid  van de NOB en mijn 1* brevet gehaald. Omdat ik toen met mijn vader dook heb ik pas in 1994 mijn 2* gehaald. En aansluitend 3* en 1* instructeur.

Duiken geeft mij een stuk ontspanning die ik graag deel met andere maar vooral met mijn vriendin die in 2017 ook met duiken is begonnen.

Fred Hoogland

Instructeur

Ik ben Fred Hoogland, duik sinds 1998 en ben sinds 2003 instructeur.
Vind het erg leuk om mensen op te leiden maar ben meer van de praktijk lessen.
Heb al op veel plaatsen in de wereld gedoken, onder andere: Egypte, Oostenrijk, Italië Scapa Flow, Zuid Engeland en Frankrijk.
Ik duis meestal 2 keer per week zomer en winter.