Dave Harper

Instructeur

Ik ben begonnen met duiken na een vakantie op de Canarische Eilanden samen met mijn vrouw in 2005. Tijdens deze vakantie hebben wij een introductieduik gemaakt.

Bij terugkomst, zijn wij gelijk gestart met onze duikopleiding. Ik heb de PADI -opleidingen gevolgd tot en met Dive Master en daarnaast diverse specialisaties.

In deze tijd ben ik lid geweest van verschillende clubs en verenigingen.

In 2009 heb ik kennis gemaakt met Duikvereniging Aquavit gemaakt. Dit is een laagdrempelig club met eigen clubhuis, compressor en een gezellig groep mensen. Ik voelde mij meteen thuis!
In 2013 ben ik 1* Instructeur geworden en in 2015 heb ik mijn 2* Instructeursopleiding afgerond.

Duiken is mijn passie. Ik geniet van wrakduiken, opleiden van aspirant tot ervarende duikers, duikvakanties naar warme waters of gewoon een rustige duik in Vinkeveen.

Ik hoop je snel te zien bij onze vereniging.

Alex de Vries

Instructeur

Graag wil ik mijzelf even voorstellen.

Mijn naam is Alex de Vries en ik ben begonnen met duiken in 2009 tijdens een vakantie in Egypte.

Ik wilde het duiken graag bij houden, daarom ben ik lid geworden van de duikvereniging Aquavit. Het duiken ben ik zo gaaf gaan vinden dat ik ben overgestapt van de PADI naar de NOB. Mijn brevet van de PADI kon ik gewoon meenemen. Ik ben verder gegaan met mijn brevetten en inmiddels een 2* instructeur bij de NOB.

De reden dat ik dit gedaan heb is, omdat ik mijn beleving ook graag met anderen wil delen en ik het heel leuk vind om les te geven. Hoe leuk is het om de mensen die ook graag zouden willen duiken dit te leren. Aangezien onze vereniging uit vrijwilligers bestaat is het ook voor iedereen betaalbaar en zit er minder druk achter dan bij andere duikscholen. Heb je interesse gekregen in duiken dan hoop ik je gauw te ontmoeten bij ons op de duikvereniging

Richard van der Kroon

Instructeur

Hallo, Ik ben Richard van der Kroon en ben lid geworden in 1983 lid  van de NOB. Ik heb toen mijn 1* brevet gehaald. Aangezien ik met mijn vader dook heb ik pas in 1994 mijn 2* brevet gehaad en aansluitend mijn 3* brevet. Ook heb ik daarna nog mijn 1* instructeur brevet behaald.

Duiken geeft mij een stuk ontspanning en dit deel ik graag met andere maar vooral met mijn vriendin (die in 2017 ook met duiken is begonnen).

Fred Hoogland

Instructeur

Ik ben Fred Hoogland en ben begonnen met duiken sinds 1998. Sinds 2003 mag ik mijzelf instructeur noemen.

Om mensen op te leidien tot duiker vind ik erg leuk maar ik ben wel iemand van praktijk lessen. Verder heb ik al op veel plaatsen in de wereld gedoken, onder andere: Egypte, Oostenrijk, Italië, Scapa Flow, Zuid Engeland en Frankrijk.

Ik duik meestal 2 keer per week het hele jaar door.